Vi vil i den nærmeste fremtid og løbende finde spændende og sjove spil

og meget andet til jer, vores medlemmer. Mange ting som, gratis e-bøger og film

vil komme her i underholdning snart, så hold øje .....

Sea Bubble Shooter

Din opgave i denne Bubble Shooter med et tvist er at fjerne stjernerne i midten af det rotererende felt. Sigt præcist og ram mindst 3 ensfarvede bobler for at poppe dem.


Arcade Golf

Bliv en konge med køllen. Arcade Golf er et minimalistisk golf spil i retro design! Vælg din spille type og færdiggør banen med færrest mulige slag. Sigt efter hullet og træk og slip for at ramme bolden. Kan du lave en hole-in-one og sætte ny rekord?


Grand Prix Hero

Dyst over flere kontinenter mens du kører i Grand Prix Serien. Undgå traffic, boost ved høje hastigheder, saml mønter og opgrader din bil til det næste ræs. Er du en Grand Prix Helt?Dam

Spil det klassiske spil, Dam. Prøv kræfter mod computeren, der har forskellige styrker fra 1 og helt op til 10! Du kan også spille 2 personer på samme computer.


Roulette Royal

Placer dine bud, spin rouletten og vindt stort in denne moderne casino klassiker


World Cup Penalty

Dyst mod be bedste fodbold hold fra 2018 i dette medrivende fodboldsspil. Det hele handler om perfekt timing og gode reflekser! Vælg dit favorit hold, spil som angriber og målmand og scor så mange point som muligt. Bliv en del af nervepirrende straffesparkskonkurrencer og kæmp dig op til finalen. Kan du slå dem alle og vinde trofæet!?